Sveikiname

2015-2016 m.m. pirmūnus!!!

Prašome spragtelėti pelyte ir atsidaryti pirmūnų sąrašą.
2015-2016 1-4 kl pirmūnai.pdf
Adobe Acrobat Document 198.8 KB

Sveikiname mūsų pradinukus puikiai dalyvavusius

edukaciniuose konkursuose "Olympis"!!!

Edukacinių konkursų "Olympis" rezultatai
Edukacinių konkursų.pdf
Adobe Acrobat Document 347.3 KB

2 ir 4 kl. mokiniai dalyvauja

diagnostinių ir standartizuotų testų  tyrime

 

2016 m. balandžio 26 – gegužės 4 d. mokykloje vyko 2ir 4 kl. mokinių mokymosi pasiekimų vertinimas naudojantis  NEC parengtais mokinių mokymosi pasiekimų vertinimo įrankiais.
Vertinimo tikslas – objektyviai įvertinti mokinių mokymosi pasiekimus, rinkti grįžtamojo ryšio informaciją, reikalingą ugdymo kokybei ir vadybai gerinti.
2 klasėse buvo organizuojami skaitymo, rašymo bei matematikos sričių diagnostiniai testai, kuriuos vertino klasei dėstantis mokytojas.
4 klasės mokiniai galėjo pasitikrinti skaitymo, rašymo ir matematikos bei pasaulio pažinimo sričių žinias. 4  klasių  mokinių žini
ų vertinimą pagal NEC parengtas vertinimo instrukcijas atliko mokyklos direktoriaus įsakymu sudaryta vertinimo komisija.

 

Dėmesio!!!

„Vaikų linijos“ emocinė parama internetu

vaikams ir paaugliams

 

   Į „Vaikų liniją“ vaikai ir paaugliai gali kreiptis telefonu ir internetu dėl įvairių jiems iškilusių sunkumų: nesutarimų su draugais, tėvais ar mokytojais, patiriamos prievartos, patyčių, kai jie jaučiasi vieniši ar nemylimi, o taip pat dėl įvairių kitų rūpesčių, kai sunku ar norisi pasitarti.

Daugiau informacijos:   http://vaikulinija.lt/

 

Mokyklos svetainė