Kaziuko mugė

 

   Kovo 3 dieną mokykloje vyko Kaziuko mugė "Guru, guru pas Kaziuką".  Mokiniai pirko, mainė savo darbelius bei saldumynus ir grožėjosi draugų darbeliais.  Dėkojame tėveliams, kurie padėjo mažiesiems pasiruošti mugei.

Žiema, žiema, bėk iš kiemo

 

         Vasario 28 d. mokyklos kieme pradinių klasių mokiniai drauge su priešmokyklinių grupių vaikais smagiu trepsėjimu išvarė žiemą ir pasitiko pavasarį. 

"Ar turi atšvaitą?   Jei ne - prašom!!!"

 

    Tokiais žodžiais gruodžio 2 d. rytą prie mokyklos durų visus pasitiko mokyklos dviratininkų būrelio nariai ir jų vadovas Alvydas Pranaitis. Šios akcijos metu mokytojams, mokiniams ir jų tėveliams buvo primintos saugaus eismo taisyklės, padovanoti atšvaitai.

Dėkojame už šią gražią iniciatyvą ir puikias dovanėles belaukiant Kalėdų.

 

Knygadienis

 

    Spalio 8 dieną 4b klasėje vyko "Knygadienis". Dviejų pertraukų metu visi skaitėme knygas. Vėliau mokiniai sukūrė skaitytų knygų reklamas.

Pasaulinė košės diena

 

Spalio 10 d. mūsų mokyklos pradinukai ir priešmokyklinukai dalyvavo projekte “Košės diena 2016”. Antros pamokos metu mokiniai su mokytojomis kalbėjo apie sveiką gyvenseną,vaikai valgė “Malsenos” dovanotą avižinių dribsnių košytę “Energija”. Kiekvienas mokinukas gavo po  edukacinę knygelę apie Dribsiaus ir Dribsės nuotykius, ją  peskaitę vaikai dar daugiau sužinos apie sveiką gyvenseną. 2c klasės mokiniai sukūrė eilėraštį “Košė”. Pertraukos metu mokiniai ir mokytojos dalyvavo mankštoje, kurią mums pravedė Geros savijautos centro “Sanus” komanda.

Susitikimas su rašytoju

 

       Rugsėjo 28 d. mokykloje viešėjo ir savo knygas pristatė vaikų rašytojas Tomas Dirgėla.  Pirmų ir antrų klasių mokiniai susipažino su knygos "Apie raganą Šiokiątokią" veikėjais, o trečių ir ketvirtų klasių jaunieji skaitytojai klausėsi knygos "Domas ir Tomas. Dingusios šluotos byla" ištraukų.

Naujininkų federacijos šventė

 

    Rugsėjo 29 d. mūsų mokyklos 3-6 klasių mokiniai dalyvavo Naujininkų bendruomenės šventėje. Mokiniai pasigamino gėles, pripūtė balionus ir džiugiai žygiavo šventinėje eisenoje.  Vėliau Juventos gimnazijos sporto aikštyne vyko koncertas, kuriame puikiai pasirodė mūsų mokyklos šokių būrelio  "Nova" jaunosios šokėjos. Šventės metu mokiniai galėjo pajodinėti policijos žirgais, paskanauti kareiviškos košės, pašokinėti ant batuto. 

Mokyklos svetainė